Brillante String Quartet uit Zwolle treed op in de kerk Hemmen

Brillante Quartet
Brillante Quartet
Foto: Nienke Veldhuizen

Hemmen – Het eerste concert in de kerk van Hemmen dit jaar zal plaatsvinden op zondag 21 april om 15.00 uur. Het wordt verzorgd door het Brillante String Quartet uit Zwolle.

Het ensemble bestaat uit Eider Armendariz Cividian viool, Tristán Savoye Matamoros viool, Adrián Abad Antoñanzas altviool en Aymara Gosen cello. Het Brillante Quartet is in september 2022 ontstaan vanuit de passie voor strijkkwartetmuziek.

Divers repertoire

“Het repertoire dat we spelen is zeer divers, waarbij we altijd stukken kiezen die ons inspireren en die ons kunnen helpen om te groeien in onze reis als ensemble. Voor ons is elke repetitie een klein laboratorium waarin we ons vrij kunnen uiten en de meest out of the box ideeën kunnen uitproberen. Dit constante experimenteren heeft ons de muziek vanuit verschillende perspectieven laten benaderen, altijd met een fris karakter laten spelen en er veel plezier mee laten hebben.”

“Alle leden van ons kwartet hebben al met verschillende orkesten en als solisten gespeeld, hoewel de achtergrond van ieder van ons heel verschillend is. Toch hebben we elkaar gevonden in de muziek en willen we onze reis graag met u delen.”

Op het programma staan werken van

  • W. A. Mozart (arr. Joseph Küffner) – Notte e giorno faticar uit Don Giovanni
  • L. v. Beethoven – Strijkkwartet nr. 11, “Serioso”.
  • Australische traditionele – Waltzing Matilda

Meer informatie over toegang en voorverkoop kaarten via de website van de kerk hervormdegemeentehemmen.nl en op de website van het CNME Hemmen cnmehemmen.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen