Chill-corona-strand afgebroken

Foto: Petra Scheutjens

HETEREN- Afgelopen dinsdagavond waren ongeveer vijftien jongeren, een aantal volwassenen en grondverzetbedrijf Bakker aanwezig om de 40 m3 zand weer op te halen en weg te brengen. Na 2 1/2 uur inzet was het resultaat een netjes geveegd plein.

Het was gezellig en de vele handen maken licht werk was deze avond weer overduidelijk. Het groot materiaal van Bakker was hierbij onmisbaar. Het is fantastisch als plaatselijke ondernemers/bedrijven ook inzet willen doen om maatschappelijke initiatieven te ondersteunen.

Voor herhaling vatbaar

De drie weken chill-corona-strand heeft veel mensen op de been gebracht. Jongeren, jong-volwassenen en volwassenen. Het is een prachtig festijn geweest, waar veel mensen plezier aan hebben beleefd. Bovendien heeft het Heteren weer op de kaart gezet door alle (landelijke) publiciteit.

Het is een geweldig succes geweest, dat ontstaan is bij een kop koffie en met behulp van (covidsubsidie)ondersteuning van de provincie Gelderland mogelijk is geworden. De inzet van de jongeren zelf en van diverse clubs en organisaties waren hiervan de basis. Ook Heterensociaal heeft een belangrijke rol gespeeld in het geheel. Al met al een groot succes: iedereen heel erg bedankt!

Bron: Heteren Sociaal

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden