Swingend de zomer door bij DansCentrum Wijgers

Swingend de zomervakantie door!
Swingend de zomervakantie door!
Foto: Bernard-Verougstraete via Pixabay

Driel – DansCentrum Wijgers gaat vanaf donderdag 4 augustus starten met de zomercursus Slowfoxtrot en de Pasodoble. Deze zomercursus vervangt Salsa en Jive.

Partnercontent

Stil blijven zitten is niet perse nodig, ook niet in de zomervakantie! DansCentrum Wijgers biedt een swingend zomerprogramma aan. De succesvolle eerste reeks korte zomercursussen van vier weken zaten vol met Oude Dansen, Cuban-Salsa, Swing-Jive, Technieklessen in de Ballroom en Latijns-Amerikaanse dansen, LaBlast® Dans-Fitness en de Recreatieve stijldansclubs. Deze werd ondanks de zomervakantieperiode goed bezocht en zit er bijna op.

Dans jezelf door de zomer

De wekelijkse gezellige Vrije Dansavonden op de zaterdagavonden en overige cursussen zoals Recreatief Stijldansen, Technieklessen en LaBlast® Dans-Fitness blijven ook tot en met eind augustus doorgaan. Daarna gaat de dansschool in de Overbetuwe dan weer over naar de reguliere dansles op allerlei dagen, niveaus en in allerhande dansstijlen. Dus trek gauw je dansschoenen aan en dans jezelf door de zomer!

Klik op de afbeelding om naar de website van DansCentrum Wijgers te gaan.

swingend

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen