Theater De KiK opgeknapt door NL Doet klussen van vrijwilligers

Elst – De NL Doet actie bij Theater De KiK vond op zaterdag 20 mei plaats. De klus moest worden uitgesteld omdat het weer in maart zo tegen zat.

Een grote groep vrijwilligers heeft zich de hele dag ingezet om het theater van buiten en van binnen op te frissen. De voorgevel, het logo en enkele binnenmuren van Theater De KiK zitten weer helemaal strak in de verf. Een heel mooi resultaat. Het geld hiervoor is verkregen uit het Oranje Fonds, met de NL Doet actie. Ook de ruimte rondom het pand is flink onder handen genomen, zodat het Theater er weer mooi bij ligt voor een nieuw seizoen! Theater de KiK bedankt de klussers van harte voor hun inzet!

Lees ook: Klusdag NL Doet ; onderhoud pand van Theater De KiK

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen