Het 6e Koffieconcert van carnavalsvereniging De Batsers

Foto: CV De Batsers

Elst – Op zaterdag 13 januari 2024 is het weer zover, hét Koffieconcert van CV. De Batsers in Sportcentrum De Helster in Elst. Het is alweer de zesde editie van deze gezellige ochtend.

Diverse artiesten zullen deze ochtend het publiek gaan vermaken met gezellige, ontroerende en swingende muziek en zang. Onder het genot van een gratis kopje koffie met iets lekkers wordt het Overbetuws publiek getrakteerd op een heerlijke ochtend. De koffie en iets lekkers wordt gesponsord door Wayang koffie.

Het programma is van 10.30 uur tot 12.00 uur. Kun je moeilijk naar de Helster komen? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]. Ze bieden beperkt vervoer aan om je naar de locatie te brengen. Tot ziens bij het Wayang/Batsers koffieconcert!!koffieconcert

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen