Omroep Gelderland Achter de schermen bij wildopvang Avolare #5

Doorwerth – Omroep Gelderland volgt acht weken de dieren in wildopvang Avolare, die dit jaar haar deuren opende. Er worden allerlei gewonde wilde dieren verzorgd zoals vogels, uilen, egels en eenden.

In de vijfde aflevering hoor je hoe vogels zoals uilen gevoerd worden om wild te blijven (niet op mensen leren te vertrouwen) en is er een wespendief in de wildopvang met maar één oog. Er is niet zoveel bekend over de beschermde en zeldzame roofvogel dus hoe het met hem af gaat lopen, ondanks de goede zorgen, is af te wachten. Een eend die met een wond van een vishaak in de nek geopereerd is, wordt nagekeken en gelukkig ziet het er goed voor haar uit, klik op de pijl in de afbeelding bovenaan

Zie ook: Omroep Gelderland Achter de schermen bij wildopvang Avolare #4

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen