Dorpshart Zetten maakt zich sterk voor het verfraaien van het dorpshart

Foto: Overbetuwe Nieuws

Overbetuwe Doet is het platform voor bewonersinitiatieven in de gemeente Overbetuwe. Daarbij beslissen inwoners zelf welke activiteiten en projecten geld krijgen van de gemeente. Elk huishouden krijgt twee keer per jaar een cheque en kan deze doneren aan één of meer initiatieven.

Binnenkort ontvangen alle huishoudens in Zetten en omgeving zo’n ‘Overbetuwe Doet-cheque’. Daarom vraagt Dorpshart Zetten u om dit initiatief te steunen.

Verfraaien dorpshart Zetten

De werkgroep Dorpshart Zetten maakt zich sterk voor het verfraaien van het dorpshart. Deze groep is bezig met het ‘Pleinenplan’ en zouden graag uw cheque willen gebruiken voor de aanschaf van een of meerdere Bloementorens. Het verfraaien van het Dorpshart kost veel tijd en overleg met de gemeente. Maar met úw steun en cheque kan het Dorpshart van Zetten mooier gemaakt worden

Steunt u dit initiatief? Doneer dan uw cheque in de Dorpshart-box bij de Jumbo, of doneer digitaal via www.overbetuwedoet.nl Alvast heel hartelijk dank namens de werk- en stuurgroep Dorpshart Zetten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen