Laag inkomen? De gemeente heeft een goedkope zorgverzekering voor u

Foto: Overbetuwe Nieuws

Heeft u een laag inkomen en wilt u een goedkope zorgverzekering van Menzis? Maak dan gebruik van de zorgverzekering waaraan de gemeente meebetaalt. Dit heet de Gemeentepolis.

Voor veel mensen met een laag inkomen vergoed de Gemeentepolis meer kosten en betaalt u daar hetzelfde bedrag voor als nu (of misschien wel minder). De Gemeentepolis bestaat uit de basisverzekering. U kunt daarnaast kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. U bepaalt zelf voor welke zorg u verzekerd wil zijn. Op www.gezondverzekerd.nl vindt u alle informatie over de Gemeentepolis van de gemeente Overbetuwe. Daar staat alle informatie over premies, voorwaarden en de bijdrage van de gemeente. Voor verdere inhoudelijke vragen kunnen mensen contact opnemen met Menzis via 088-222 40 80.

Interesse? Vragen? 

Kom naar het inloopspreekuur! U krijgt antwoord op de vragen:

• Is deze zorgverzekering goedkoper voor mij?
• Wat kan ik het beste kiezen?
• Krijg ik een betere vergoeding?
• Hoe stap ik over?

Inloopspreekuur

Kom dan op donderdag 21 november naar het inloopspreekuur in Elst. Medewerkers van zorgverzekeraar Menzis staan voor u klaar om u te helpen met al uw vragen! U hoeft zich niet aan te melden voor het spreekuur, u kunt gewoon binnenlopen.
Het inloopspreekuur is op 21 november 2019, van 10.30 tot 13.30 uur,  in het Ambtshuis, Dorpsstraat 8, Elst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen