Nieuwjaarsontmoeting gemeente Overbetuwe

Foto: Overbetuwe Nieuws

Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos houdt op 2 januari om 20.00 uur haar nieuwjaarstoespraak, met als thema ‘verbinding’. Iedereen is van harte uitgenodigd op het plein bij en in de verwarmde ruimtes van het Winterfestijn.

Aansluitend aan haar toespraak reikt burgemeester Patricia de vrijwilligersprijs ‘Het Toonbeeld’ uit aan de vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar. Daarna is het vervolg van de ontmoeting weer op het plein en in de verwarmde ruimte. Een mooie vorm van verbinding is ieder jaar weer de Nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Overbetuwe.

‘Verbinding’ is het thema van de Nieuwjaarsontmoeting

‘Verbinding’ is deze keer het thema van de Nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Overbetuwe. Verbindingen zijn overal om ons heen. Ze ontstaan wanneer je dingen en mensen samen brengt waardoor er iets nieuws, iets waardevols ontstaat. Technisch, door het gebruik van materialen, bijvoorbeeld bij de bouw van huizen of het maken van producten. En zeker ook wanneer mensen of groepen iets gezamenlijk delen en daarin elkaar versterken.

Van harte welkom

U bent van harte welkom op donderdag 2 januari van 19.00 tot 21.00 uur op het plein bij en in de verwarmde ruimtes van het Winterfestijn. Het Winterfestijn is te vinden in de Dorpsstraat in Elst, tegenover het gemeentehuis.

‘Graag tot ziens op 2 januari 2020! Namens het gemeentebestuur wens ik u mooie en gezellige feestdagen en een voorspoedig 2020 toe!’ Met vriendelijke groet, Patricia Hoytink-Roubos, Burgemeester Gemeente Overbetuwe

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen