High tea voor senioren in De Vloedschuur Heteren

High tea voor senioren
High tea voor senioren
Foto: Pixabay

Heteren – Het is inmiddels een traditie om in de lange, donkere januarimaand elkaar op te zoeken en onder het genot van een kopje koffie of thee. Iedereen kan in gesprek gaan met elkaar en onder het bijpraten genieten van iets hartigs en iets zoets.

Dit jaar nodigen de drie kerken van Heteren alle ouderen van 75 jaar en ouder weer uit voor een gezellige middag. De kerken van Heteren, dat zijn de Vloedschuurgemeente, de hervormde kerk en de Katholiek kerk.

High tea in De Vloedschuur

De high tea wordt gehouden in de Vloedschuur op vrijdagmiddag 24 januari, van 15.00 tot 17.30 uur. Iedereen die ouder is dan 75 jaar en in Heteren woont, is daarvoor van harte welkom. Men kan zich opgeven voor deze sfeervolle middag, graag vóór 17 januari, bij Jannieta, Ina of Yvonne. De High Tea wordt gratis aangeboden door de drie kerken gezamenlijk, maar een gift voor de diaconie is welkom. Samen met een grote groep vrijwilligers hopen we er weer een gezellige en smaakvolle middag van te maken!

Opgeven voor 17 januari

Jannieta Kamphuis – Vloedschuurgemeente – 4723294,
Ina van der Vlist – Hervormde Kerk – 4723380,
Yvonne Sinkeldam – Katholieke Kerk – 4721060,
Of via e-mail: [email protected]

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen