Sfeervol afscheid van een bijzondere huisarts

Dokter Hilderink is een bekend persoon in Zetten. In zijn bijna 28 jaar als huisarts heeft hij veel patiënten geholpen. Gisteren hield dokter Hilderink zijn afscheidsreceptie in de sfeervolle Vluchtheuvelkerk in Zetten.

Officieel was dokter Hilderink al gestopt als huisarts, maar hij is nog een tijdje door blijven werken. Dokter Hilderink was een geliefde huisarts bij het huisartsenpraktijk in zijn eigen woonplaats. Hij luisterde echt naar zijn patiënten en met zijn grote kennis heeft hij veel mensen kunnen helpen. Zijn patiënten hadden een groot vertrouwen in hun dokter Hilderink. Met zijn warme persoonlijkheid en vriendelijke maar doortastende aanpak heeft hij zich een plek tussen de iconen van het dorp verworven. Een bijzonder tijdperk wordt hiermee afgesloten.

Met goede catering, muziek en en goed doel

Er kwamen veel mensen naar de Vluchtheuvelkerk om dokter Hilderink te bedanken voor wat hij voor hen heeft betekend. De catering was in handen van Sethone. Hapjes en drankjes werden rondgebracht en er was zelfs een heuse koffiekar. Een klarinet ensemble zorgde voor de muzikale ondersteuning. In een hoek van de kerk was een presentatie te zien van de Cambodia Dutch Organisation, waar een deel van de donaties naar toe zouden gaan.

Met voldoening terugkijkend

Dokter Hilderink kijkt terug op zijn tijd als huisarts met voldoening. Hij heeft zijn periode waarin hij als huisarts werkte als verrijkend ervaren.

Overbetuwe wenst hem en zijn familie veel geluk en plezier met de nieuwe levensfase.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen