Nieuwe locatie voor Alzheimer Café Overbetuwe

Nieuwe locatie voor Alzheimer Café Overbetuwe
Nieuwe locatie voor Alzheimer Café Overbetuwe
Foto: Huis van de Wijk Triade

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café gaan voortaan plaatsvinden in het Huis van de Wijk Triade. Deze nieuwe locatie ligt in een gezellige woonwijk midden in Elst, waar het Triade-gebouw een sociale functie heeft.

Woensdag 15 januari staat het eerste café gepland met als thema ‘Hoe niet pluis is het ‘niet-pluis gevoel?’

Thema avond ‘Hoe niet pluis is het ‘niet-pluis gevoel?’

In de fase voor de diagnose maken mensen zich vaak veel zorgen. Ze merken dat ze dingen vergeten of anderen zien dat hun gedrag verandert. Dat vage ‘niet-pluis gevoel’ kan zorgen voor onzekerheid. Het kan duiden op beginnende dementie, maar het kan ook een andere oorzaak hebben. Daarom is het belangrijk om erover te praten en informatie in te winnen. Over dit gevoel gaan we in gesprek met Maja Buitendijk, huisarts in Herveld.

De toegang voor de bijeenkomsten van het Alzheimer Café zijn gratis

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café vinden plaats in het ‘Huis van de Wijk Triade’, Prins Hendrikstraat 5A in Elst. U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Inge van Dijk, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via 06-53118823 of [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen