Gezellige drukte tijdens de High Tea in de Vloedschuur

Tijdens de High Tea dat voor senioren werd georganiseerd in de Vloedschuur heerste er een gezellige drukte.

Het is inmiddels een traditie om in de lange, donkere januarimaand elkaar op te zoeken en onder het genot van een kopje koffie of thee. Dit evenement wordt elk jaar weer gratis aangeboden door de drie kerken in Heteren. Iedereen boven de 75 mag daaraan meedoen. Dit jaar werd een High Tea georganiseerd. De middag wordt verzorgd door vrijwilligers, die niet alleen voor drankjes zorgen, maar ook voor de lekkere zelfgemaakte hapjes.

Tien tafels en een kleine honderd man

Aan de buitenkant van de Vloedschuur was niet te merken, hoe druk het binnen was. Slechts een paar auto’s en paar fietsen stonden bij de ingang. Zodra je binnen stapte, kwam het geluid van pratende mensen je al tegemoet. Een tiental tafels waren in de grote ruimte klaargezet, die allemaal voorzien waren met bloemen. Met een humoristische welkomsttoespraak werd de middag begonnen. Zo’n negentig senioren, die waren erop afgekomen, hadden het er zo te zien erg naar de zin. Vrijwilligers liepen rond om koffie, thee of andere drankjes te serveren. Op schalen lagen kleine zoete en hartige hapjes, die net zo smakelijk waren als ze eruit zagen.

‘Volgend jaar ben ik er weer bij!’

Naar dit evenement wordt elk jaar halsreikend uitgekeken. Het zorgt ervoor dat de senioren een gezellige en goed verzorgde middag met elkaar hebben. Een aantal senioren willen er in elk geval volgend jaar weer bij zijn!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen