Even voorstellen: Steenaart Bouw in Elst

Jack met zijn dochters Roos, Lize en Mare
Jack met zijn dochters Roos, Lize en Mare
Foto: P.Scheutjens

Jack Steenaart is de man achter Steenaart Bouw. Een zelfstandige aannemer die gevestigd is in Elst.

Jack Steenaart wist als kind al dat hij timmerman wilde worden. Jack hielp als kleine jongen al zijn vader mee in de schuur. Joop Steenaart was timmerman en uitvoerder. Later nam een oude leermeester, Jan van den Brink, hem onder de vleugels. Doordat hij meehielp met de bouw van een complete boerderij, leerde Jack alle technieken en kneepjes van het vak. Bovendien moest hij schoon werken, waar hij nu nog veel profijt van heeft.

Maart 2008 besloot Jack voor zichzelf te beginnen

Jack heeft altijd in de bouw gewerkt. In de avonduren volgde hij een uitvoedersopleiding en haalde zijn aannemerspapieren. Toen hij voor zichzelf wilde beginnen, waren er niet zoveel zelfstandigen aannemers. 1 Maart 2008 startte Jack Steenaart Bouw. Hij kon zijn oude bus overnemen en met weinig investeren en zinnig aanschaffen wist hij een gezond aannemersbedrijf op te bouwen. Hij had het geluk dat zijn oude baas hem voor anderhalf jaar werk meegaf. Ook nu werkt hij nog regelmatig voor aannemers.

Tijd nemen voor zijn gezin en zijn vrienden

Jack is een echte gezinsman. In 2009 trouwde hij met zijn vriendin Nanda. Inmiddels hebben ze drie dochters; Mare, van 11, Lize 9 jaar en kleine Roos van 5. Zijn gezin vindt Jack belangrijk, en ook zijn vrienden. Daarvoor maakt hij dan ook tijd voor vrij. Want hij werkt om te genieten van het leven, met zijn familie en vrienden.

Vakwerk voor een eerlijke prijs

Jack vindt het belangrijk om goed vakwerk voor een eerlijke prijs te leveren. Hij neemt de tijd voor zijn klanten. Hij denk mee met de opdrachten, maakt tekeningen en geeft uitleg over de offertes. Jack doet met name kleinere binnenklussen, en suite deuren, zolderkamer verbouwingen. Ook voor mooi, ambachtelijke timmerwerk en meubels kan je bij Steenaart Bouw terecht.

Genoeg werk

Jack is een echte Elstenaar. De mensen die hem kenden vonden het geweldig dat hij voor zichzelf begon. Vrienden en bekenden zorgden voor genoeg werk. Nog steeds vindt hij de meeste klanten via mond-op-mond reclame. Inmiddels is Steenaart Bouw dit jaar volgeboekt.

Steenaart Bouw

Gevestigd aan Cultusplein 26, 6661 SK Elst.

Telefoon: 0481-840542

Mobiel: 06-48075642.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen