Duurzaamheidsdag 2Switch Elst

Foto: 2Switch Elst

Zaterdag 7 maart is het de eerste Duurzaamheidsdag bij 2Switch Elst. Op deze dag kun je kennis maken met het duurzame karakter van de kringloopwinkel. Bovendien kan je zien hoe je oude (defecte) goederen eenvoudig een tweede leven kunt geven.

Zo is er de mogelijkheid tot het volgen rondleiding in het aanname-magazijn, waarbij er een kijkje kan worden genomen bij het sorteerproces achter de schermen. Er zal ook een een heuse modeshow met tweedehands kleding plaatsvinden in het winkel.

Reparatie aan elektronica en kleding

Het aanwezige reparatieteam laat op hun beurt zien hoe kleine reparaties aan elektronica en kleding deze goederen weer een tweede kans geeft. Heb je thuis een kledingstuk met een klein defect? Het kledingreparatie-team laat zien hoe dit eenvoudig te repareren is.

Creatieve workshop en bingo

Tijdens de creatieve workshop met oude kopjes en schoteltjes kun je je creativiteit de vrije loop laten en de mooiste creaties maken. Wil je kans maken op leuke, duurzame prijzen? Neem dan deel van de bingo! Heb je thuis nog oude bruikbare spullen liggen die je niet meer gebruikt? Lever deze in en ontvang op deze dag in ruil daarvoor een lekker kopje koffie in de koffiecorner.

Kom naar 2Switch Elst

De Duurzaamheidsdag wordt georganiseerd door stagiair Maurice en vindt plaats op zaterdag 7 maart van 10:00 tot 16:00 uur. 2Switch Elst is te vinden aan de Nieuwe Aamsestraat 42 in Elst (Gld).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen