De Huiskamer van Elst blijft verbinden door te bellen

Bestuur Stichting Ontmoeten en Verbinden Elst
Bestuur Stichting Ontmoeten en Verbinden Elst
Foto: Huiskamer van Elst

Huiskamer van Elst blijft voorlopig gesloten. Er is geen zicht op hoe lang deze crisis gaat duren. Maar dat betekent niet dat het bestuur stil zit. Juist in deze tijd is verbinding met elkaar houden zo belangrijk.

In deze tijd van thuis isolement en geen fysiek contact met elkaar, moeten we creatief zijn om via andere wegen naar elkaar om te zien. Het bestuur van de Stichting Ontmoeten en Verbinden Elst/ Huiskamer van Elst, wil een telefoonlijst samenstellen van mensen die behoefte hebben aan contact. Dit initiatief gaat De Huiskamer Babbellijn heten.

Luisterend oor

Heb je behoefte aan een praatje? Zou je telefonisch aandacht willen of heb je misschien hulp nodig? Even een luisterend oor vinden of zelf een luisterend oor bieden? Help elkaar in deze tijd van isolement zodat mensen zich niet meer eenzaam hoeven te voelen. Hoe fijn zou het zijn om even een praatje te maken.

De Huiskamer Babbellijn

Geef dan jouw telefoonnummer door! Het maakt niet uit of je bezoeker bent van de Huiskamer, iedereen uit Elst kan meedoen. Ken je iemand die op de telefoonlijst wil komen te staan. Geef dat dan ook door. Samen kunnen we tegen eenzaamheid strijden.

De lijst zal bestaan uit:

  • Mensen die alleen gebeld willen worden.
  • Mensen die anderen willen bellen.
  • Mensen die willen bellen maar ook zelf gebeld willen worden.

Geef je op!

Aanmelden kan naar [email protected] of te bellen naar Hester van Aalst 06-12465542. Dan word je vrijblijvend op de bellijst gezet. Bevalt het niet? Dan word je er gewoon weer afgehaald.

Zo zorgen we voor elkaar!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen