Thuis dansen met DansCentrum Wijgers

Volg gratis danslessen
Volg gratis danslessen
Foto: Pixabay

DansCentrum Wijgers in Driel voorlopig tot nadere bekendmaking hermetisch gesloten voor het verzorgen van de danslessen in allerlei stijlen. Ook alle groepen van de LaBlast® dansfitness zijn daarbij stil komen te vallen.

Waar normaliter 3 x per week de 140M² dansvloer vol staat met lachende, swingende, puffende en vooral transpirerende liefhebbers van leuke muziek, coole moves en uiteraard een uurtje stevig sporten, is de vloer nu helemaal leeg en verlaten door dit vreselijke COVID19-virus.

Maar DansCentrum Wijgers heeft niet stilgezeten en hebben een plan bedacht om iedereen geheel gratis en vrijblijvend mee kunnen doen vanuit de woonkamer en via ons YouTube kanaal op jouw SmartTV of via het beeldscherm van de pc in de woonkamer.

Diverse instructievideo’s

De opzet is vrij eenvoudig !.. op ons YouTube kanaal staan inmiddels diverse HD-kwaliteit instructievideo’s van enkele LaBlast® dansen openbaar geplaatst. Je hebt dus geen inlogcode of wachtwoord nodig om deze LaBlast® instructievideo’s te bekijken.Daarnaast kan jezelf de beeldkwaliteit van de video’s op maximale HD-kwaliteit zetten voor mooie heldere videobeelden en kan je via de beeldinstellingen ook de afspeelsnelheid van de instructievideo zelf beïnvloeden..(*langzamer/sneller en/of in een Loop/herhaald afspelen).

Je hebt al keuze uit de Quickstep, Salsa, Samba, Lindy Hop en ga zo maar door ! De ene nog leuker dan de andere en allemaal met een eigen sportieve waarde of richtpunt op een bepaald deel van je lichaam (B.B.B training).

YouTube link DansCantrum Wijgers

Op deze YouTube link staan de instructievideo’s van DansCantrum Wijgers. Daar vindt je een 12-tal instructie video’s van de dansen. Abonneer je gratis en vrijblijvend voor dit YouTube-kanaal en blijf zo op de hoogte van de nieuwe video’s die DansCantrum Wijgers erbij zullen plaatsen in de komende weken..

Het idee is, is dat jij gewoon begint met het jezelf aanleren van de pasjes en de bewegingen van één, een paar of zelfs als je dat wilt alle dansen (jouw keuze !)…  Normaal gebeurt dit onder begeleiding van Petra tijdens de LaBlast® lessen, maar dat gaat nu helaas even niet !

Aangezien het héél eenvoudig is om zelf de intensiteit van de training te bepalen, kan je beginnen met alleen de pasjes van de dans, en daarna (als de pasjes er een beetje in zitten) kan je bv. de armen erbij gaan betrekken etc. etc.

Een keer per week

In de aankomende weken, gaat Petra (eigenaresse van Danscentrum Wijgers-Driel) dan minstens één keer per week (vanaf aankomende week!) gratis & vrijblijvend een *LIVE ONLINE LABLAST® WORKOUT van ongeveer 1 uur incl. +/- 10 min Warming Up en 10 min Cooling Down verzorgen via internet, waar dan “iedereen” gewoon aan mee kan doen.

En als je nog niet alle danspassen kunt ?? Wat maakt het uit !! Het is alleen jij in je woonkamer en niemand kan meekijken, toch !! Je blijft gewoon meedoen en als je het even niet kunt volgen blijf je gewoon op de maat van de muziek mee marcheren, trappelen of je gaat gezellig bv. even de handstand doen tot aan de volgende LaBlast®-dans 🙂  NIETS MOET, ALLES MAG !!

Meer informatie

Wil je weten wanneer de *LIVE ONLINE LABLAST® WORKOUT precies te zien zal zijn via internet? Kijk dan regelmatig even op onze website www.dc-wijgers.nl of via Facebook van DansCentrum Wijgers.

Bron: OnsOverbetuwe

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen