Doe mee aan het onderzoek over de impact van COVID-19

Vul de enquête in
Vul de enquête in
Foto: Pixabay

De COVID-19 uitbraak heeft grote impact op ons dagelijkse leven. School, werk, sport, familie; alles is op dit moment anders. Provincie Gelderland start met een onderzoek naar de gevolgen van de ziekte en de maatregelen op het welbevinden van de Gelderse bevolking.

Met de inzichten uit dit onderzoek kunnen we beleid maken dat past bij deze bijzondere tijden. Hoe gaat het met u? Laat het ons weten en draag bij aan beleid dat ertoe doet.

Vanaf vrijdag 10 april 2020 wordt om de 2 weken de impact van de COVID-19 uitbraak op het sociale welzijn van Gelderlanders gemeten. Vorige week maakte 44% van de Nederlanders zich zorgen over de gezondheid van familie en vrienden, tegenover 36% een week eerder.

Onderzoek is belangrijk

Hoe is dit in Gelderland? De meeste vragen gaan over werk, wonen, zorg en eenzaamheid. Het onderzoek naar de sociale impact loopt gelijk met het onderzoek naar de economische impact van de COVID-19 crisis op de provincie. Hierin kijkt men naar werkgelegenheid, recreatie en toerisme, cultuur, openbaar vervoer en sport.

Hoe doe je mee?

De resultaten van dit onderzoek zijn belangrijk voor onze samenleving, voor organisaties en overheden, maar ook voor u, uw familie, buren en kennissen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 12 minuten. Vanzelfsprekend worden alle antwoorden vertrouwelijk behandeld en geanonimiseerd.

Klink op deze link om mee te doen.

Bron: Provincie Gelderland

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen