Theater De KiK dreigt ten onder te gaan

Kom in actie voor Theater De KiK
Kom in actie voor Theater De KiK
Foto: Theater De KiK

Theater De Kik viert dit jaar haar 10 jarig jubileum! Natuurlijk willen we voorkomen dat we straks geen theater meer hebben in Overbetuwe. Het is nu noodzaak om in actie te komen!

Help mee om Theater De KiK overeind te houden! Doe mee aan de acties. Door de corona-maatregel van 1,5 meter afstand passen er nog maximaal 51 bezoekers in de theaterzaal in plaats van het gewone aantal van 148. Veel evenementen zijn de afgelopen weken geannuleerd en de horeca-inkomsten zijn laag. Omdat de verwachting is dat deze maatregel zeker nog een aantal maanden zal gelden zullen de inkomsten voorlopig onvoldoende zijn om alle kosten te dekken.

Hoe kan jij helpen?

Theater KiK weet dat een groot deel van haar theaterbezoekers graag wil helpen om Theater De KiK overeind te houden. Doe daarom mee aan deze acties:

  1. Word Vriend/Sponsor van Theater De KiK of verhoog eenmalig je bijdrage. Ga voor meer informatie en aanmelden naar theaterdekik.nl.
  2. Doneer je Overbetuwe Doet Cheque aan Theater De KiK. Dit kan vanaf 6 juni via overbetuwedoet.nl. Bij de initiatieven zoek je op ‘kik’ en dan kun je op het project ‘Camera’s voor De KiK’ klikken. De Overbetuwe Doet waardecheque met de unieke code ontvang je tussen 6 en 12 juni in je brievenbus. Je kunt de cheque ook bij het theater afgeven. Dan wordt het voor je geregeld.
  3. Koop een kaartje voor onze benefietavond of geef een optreden. Op zaterdag 4 juli organiseren we een benefietavond voor Theater De KiK. Iedereen die een mooi optreden wil verzorgen voor publiek in de theaterzaal kan zich aanmelden via [email protected]. Dat optreden kan van alles zijn: muziek, dans, cabaret, gesproken tekst of toneel.

Ondersteuning

Theater De KiK heeft financiële ondersteuning gevraagd aan de gemeente Overbetuwe. Via de vereniging Gelderse Podia is de provincie Gelderland om hulp gevraagd. Theater De KiK hoort op z’n vroegst eind juni of ze ondersteuning krijgt. Het Rabobank Coöperatiefonds is ook om een bijdrage gevraagd. Zij hebben meteen gereageerd en een bedrag van €2.500,- toegezegd. De fantastische vrijwilligers van het theater hebben, ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum, een bedrag van € 700,- geschonken.

Met ondersteuning van buitenaf zou het mogelijk moeten zijn om Theater De KiK te redden van de ondergang! Samen kunnen we ervoor zorgen dat Theater De KiK overeind blijft!

Meer informatie vind je op onze website www.theaterdekik.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen