Theater De KiK verkoopt V-tickets; voorstellingen te volgen met livestream

Alles is klaar voor livestreamen
Alles is klaar voor livestreamen
Foto: Theater De KiK

De actie Overbetuwe Doet is een groot succes voor Theater De KiK. Meer dan duizend cheques werden al gedoneerd voor het project Camera’s voor De KiK en er komen nog steeds cheques binnen voor een volgend project.

Met de camera’s kan Theater De KiK hun voorstellingen gaan livestreamen, zodat theaterliefhebbers die niet in de theaterzaal kunnen of willen zitten, de voorstelling thuis online live kunnen zien met een V-ticket.

Verkoop V-tickets

In de theaterzaal passen door de corona maatregel van 1,5 meter nog maximaal 50 bezoekers op de tribune. Hierdoor zijn de inkomsten van het theater onvoldoende om de kosten te dekken. Een deel van de gemiste omzet kan met de verkoop van de V-tickets worden gerealiseerd.

Livestream

De livestream zal voor de eerste keer plaatsvinden tijdens de benefietavond op zaterdag 4 juli. Op deze avond zijn er dertien verschillende optredens van artiesten en groepen die belangeloos komen zingen, dansen of toneelspelen. En dat zijn niet de eerste de beste. De opbrengst van deze avond is voor Theater De KiK. Hiermee geven zij gehoor aan de oproep om te helpen het theater overeind te houden in deze crisis.

Op 11 juli verzorgt Marcellino Bogers uit Elst een 2e benefietavond met de lezing Zorg en Humor.  Een vrolijke interactieve lezing over het gebruik van humor in zorgsituaties voor zorgverleners, mantelzorgers en andere geïnteresseerden.

Zaalkaarten

De zaalkaarten voor de benefietavond zijn inmiddels bijna uitverkocht. V-tickets zijn te koop via www.theaterdekik.nl/benefietavondDe nieuwe slogan van Theater De KiK is: “De KiK nu ook live bij je thuis!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen