AMI Kappers Elst; jouw haar in goede handen

ELST- Bij AMI Kappers Elst kan je terecht voor goed advies, persoonlijke aandacht, creativiteit en passie voor het vak. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste haartrends en werken met verschillende technieken. De haarstylisten zorgen voor een mooi kapsel dat bij jou past, zodat je de salon stralend verlaat.

Advertorial

AMI Kappers Elst is er voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Je wordt hier behandeld op basis van traditionele waarden zoals: respect, waardering, klantvriendelijkheid en persoonlijk aandacht. AMI Kappers staat ook garant voor een goede en ontspannen sfeer. Het vaktechnisch team van AMI geeft regelmatig trainingen, zodat de haarstylisten steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

Klant als middelpunt

Het team van AMI Kappers Elst gelooft dat het accentueren van jouw identiteit bijdraagt aan een happy-gevoel.  Er wordt gekeken naar wie jij bent. Onder het AMI-motto “Lekker in je haar” zorgen zij er voor dat jij met jouw persoonlijke kapsel mooi, bijzonder en vol zelfvertrouwen naar buiten stapt.

AMI Kappers is gevestigd in Elst, als ook in Bemmel, Lent en Schuytgraaf Arnhem.

IVY Hair Care

IVY Hair Care is een eigen productlijn die AMI kappers zelf heeft ontwikkeld. Het is een duurzaam product van Nederlandse bodem, producten met  ingrediënten die je uit kunt spreken en het allereerste Nederlandse haarmerk met statiegeld op de lege verpakkingen. Zo levert IVY een positieve bijdrage aan de wereld en diens duurzaamheid.

Zoek je een professionele, kundige kapper bij jou in de buurt met kennis over de laatste trends op het gebied van haarmode? Loop gezellig zonder afspraak binnen om te kijken of er ruimte is of maak online of telefonisch een afspraak bij AMI Kappers Elst.

AMI Kappers:

Rijksweg Zuid 2, 6662 KD , Elst.

Telefoon: 0481-350552

Email: [email protected]

www.amikappers.nl

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden