Dorpsraad Heteren houdt openbare bijeenkomst

De Bongerd
De Bongerd
Foto: Overbetuwe Nieuws

HETEREN- Dorpsraad Heteren houdt een openbare bijeenkomst op 10 september. Door de coronamaatregelen was er niet eerder een gelegenheid om eerder een vergadering te beleggen.

Vanwege het coronavirus en de maatregelen om de verspreiding daarvan in te dammen zijn de avonden die voor de zomer gepland waren geannuleerd. Met in acht neming van de huidige maatregelen is het weer mogelijk om een bijeenkomst te organiseren.

Dorpsraad Heteren vindt het belangrijk om met de inwoners in verbinding te blijven. Door een bijeenkomst te houden is het mogelijk om over de ontwikkelingen in de huidige projecten van Heteren informeren. Bovendien wil ze ook weten de mensen van de plannen/ontwikkelingen vinden.

Meer informatie

Om de bijeenkomst op 10 september aanstaande bij te kunnen wonen moet je je opgeven bij de dorpsraad. Dit kan per email [email protected]. In verband met de te bewaren afstand is het aantal mogelijke deelnemers beperkt tot maximaal 25. Om die reden is het ook vereist dat je je uiterlijk dinsdag 8 september a.s. aanmeldt.

De bijeenkomst vindt vanaf 19.30 uur plaats in Zalencentrum De Bongerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen