Lijn Afslankstudio, het all-in concept op afslankgebied

Foto: Lijn Afslankstudio

ELST- Bij Lijn Afslankstudio vind je het juiste evenwicht tussen je lichaam, voeding en bewegen. Ik probeer je zelfbeeld positief te stimuleren, want dat is super belangrijk.

In mijn studio hangt een ontspannen, huislijke sfeer. Ook dat is niet onbelangrijk. Ik wil dat jij je op je gemak voelt bij mij. Dat je ongedwongen je work-out kan doen en ongeremd over je doelen, twijfels en resultaten kan praten.

Advertorial

Lijn is momenteel op last van de Overheid gesloten tot in ieder geval 19 januari 2021. De locatie is gesloten voor sporten, maar wel open voor intake- en evaluatie gesprekken, meten, wegen en voedingsadvies. Er bestaat een mogelijkheid tot online thuistrainingen in combinatie met Slinc, Slimdiet en op maat gemaakte weekmenu’s.

Vraag naar de voorwaarden.

Bij Lijn is het me-time!

Lijn heeft als enige in deze omgeving het all-in concept op afslankgebied. We zijn er speciaal voor vrouwen en werken enkel op afspraak. We weten dus dat je komt en hoe je proces verloopt. Je leert er niet alleen hoe je op de beste manier kunt afvallen en/of afslanken, maar ook hoe je je lifestyle kunt aanpassen en aanleren.

Bij Lijn Afslankstudio leg je jouw begeleiding met sporten en aanpassing van voeding in veilige en vertrouwde handen. Met jarenlange ervaring en succesverhalen is dat me wel toevertrouwd. We doen geen loze beloften en willen ervoor zorgen dat je in shape blijft!

Dus heb je overgewicht? Of heb je een deel van je lijf waar je van baalt? Of wil je gewoon lekkerder in je vel zitten maar wil je niet naar een sportschool en /of personal trainer? Dan is Lijn wellicht wat je zoekt. We smeren je geen wonderpil aan. Ook praten we je niet in een crashdieet. Bij Lijn zal je toch echt aan de bak moeten en gaan bewegen.
Maar daarna staat er een fijne beloning op je te wachten in een van de wellness ruimten.

Benieuwd? Kom eens langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek om kennis te maken.

Actieve afslankmethodes

  • Infra rood en hot cabines.
  • Vacutrainingen.
  • Better Belly.

Infra rood en hot cabines:

Met oefeningen op maat gemaakt in een warme- of infra rood cabine. Gedurende 30 minuten worden er work-outs gegeven of ga je solo aan de gang met oefeningen.

Vacutrainingen:

Voor omvangvermindering op benen, buik, heupen en billen. Gedurende 30 minuten op een crosstrainer of loopband met vacuüm druk. Tevens een verbluffend resultaat bij cellulitis.

Better Belly:

Drie keer per week 30 minuten sporten voor minimaal vier weken. Tijdens de training op een loopband, train je met de Better Belly® tailleband om met infrarood straling die tot 60 graden warmte afgeeft. Na 4 weken 1 tot 2 kledingmaten minder!

Passieve afslankmethoden

EMS met kleurentherapie

Firming Booster inclusief spierstimulatie.

De firming booster zorgt in combinatie met de elektrotherapie, therapeutisch infrarood, ultrasone therapie en vibratiemassage voor een natuurlijke figuurcorrectie. De Firming booster ondersteunt de vetverbranding en werkt verzachtend bij spierpijn, reuma, artrose en fibromyalgie. De kleurentherapie zorgt voor een positieve invloed op het geestelijke en lichamelijk welzijn.

Bij kleurentherapie worden kleuren gebruikt om lichaam, ziel en geest met elkaar in harmonie te brengen. De basis van kleurentherapie is het ‘energiesysteem’ van het lichaam, zoals dat in oosterse geneeswijzen en veel religies al  eeuwenlang erkend wordt. De verschillende kleuren hebben een invloed op de energievelden rond het lichaam.

Lipolaser

Dankzij de Lipolaser-techniek, worden de celwanden van de overtollige vetcellen afgebroken. Hierdoor zal de inhoud van de vetcellen leeglopen. Volgens word de inhoud op een natuurlijke wijze afgebroken door het lichaam. Hierdoor zal men het overtollige vet kwijt raken en neemt gewichtsverlies toe en cm-verlies.

Cavitatie

Cavitatie is een methode om vet te verwijderen. Bij cavitatie gaat het om kleine hoeveelheden vet op lokale zones. Ook een perfecte behandeling om cellulitis te bestrijden. Doordat er geluidsgolven het lichaam worden ingestuurd zorgen die ervoor dat de vetophoping in beweging komt, dit proces heet cavitatie.

Door cavitatie worden de wanden van de vetcellen afgebroken. De vetcellen komen vrij en worden door het lichaam afgevoerd. Bindweefsel , organen, bloedvaten en zenuwen blijven hierbij onbeschadigd.

Verder werken wij met merken zoals: Bioslimming, Slinc en SlimDiet

Abonnementen

  1. Abonnement 1 – kuur van 24 weken.
  2. Abonnement 2 – kuur van 52 weken.

Het abonnement wordt speciaal op jouw lichaam afgestemd. Het is dan ook de bedoeling dat je je ook echt aan het programma houdt, voor het beste resultaat. Durf jij deze commitment aan?

Kijk voor prijzen op Lijn Afslankstudio

Contactgegevens:

Lijn Afslankstudio
Einsteinweg 23
6662PW Elst (Gelderland)
Telefoon: 06-53878706
E-mail: [email protected]
Website: www.lijnafslankstudio.nl
Facebook: Lijn, Body, Food & Mind
Instagram: Lijnafslankstudio

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden