Mieke Sanders Uitvaart en Aster uitvaartzorg gaan samen verder

Het Aster team
Het Aster team
Foto: Ron Moes

ELST- Mieke Sanders Uitvaart wordt onderdeel van Aster uitvaartzorg. Mieke Sanders en Tessa Hendriks, eigenaresse van Aster, gaan de krachten bundelen. Mieke zal vanuit haar ruime expertise en liefde voor het vak, uitvaarten gaan begeleiden binnen Aster uitvaartzorg.

Mieke wordt hierin ondersteund door het hechte team van Aster en zal, net als voorheen, dagelijks klaarstaan voor families in tijden van rouw en verlies.

Aster Uitvaartzorg is een begrip in de regio

Tessa is blij met Mieke als collega binnen haar team. Aster uitvaartzorg is sinds zeven jaar een vertrouwd begrip in de regio en opende in maart 2020 haar eigen uitvaartcentrum aan de Kokkeland in Elst. Toen voegde Paula Meijer zich als uitvaartleidster toe aan het team van Aster.

Persoonlijke aandacht en tijd

In Huissen beheert Aster het uitvaartcentrum ‘Bloesem: huis van afscheid’. Persoonlijke aandacht en de tijd voor ieders verhaal en ideeën vormen de basis bij de uitvaarten die zij verzorgen. Families worden door één en dezelfde uitvaartleider begeleid en samen doen zij er alles aan om het afscheid tot een troostrijke herinnering te maken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je nader kennismaken met Tessa, Paula of Mieke? Neem gerust contact met ze op. Ze zijn dag en nacht persoonlijk bereikbaar. Aster Uitvaartzorg  Telnr: 0481 – 766 530 / 026- 20 22 388.

 

Aster uitvaartzorg opent uitvaartcentrum in Elst

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen