Het rode hart in Elst; steun voor onze lokale helden

Steun voor de lokale helden van Elst
Steun voor de lokale helden van Elst
Foto: Overbetuwe Nieuws

ELST- Voor Valentijnsdag is er een groot hart in het centrum van Elst geplaatst. Het hart staat symbool voor (de dag van) de liefde en voor het hart dat het Centrummanagement Elst (CME) onder de riem wil steken van de lokale ondernemers. Onder het motto: “Samen komen we erdoorheen.”

Het CME doet een beroep op alle inwoners van Elst om de lokale ondernemers te helpen tijdens deze moeilijke en onzekere tijden. Ondernemers zijn erg creatief en weerbaar, maar ze kunnen niet zonder de steun van de inwoners van Elst.

Onze lokale helden hebben jouw steun nodig

De deuren zijn weliswaar gesloten, er zijn nog wel mogelijkheden om bestellingen te plaatsen in de webshops. Producten kunnen nog steeds worden besteld en afgehaald of zelfs bezorgd. Denk ook eens aan het kopen van cadeaubonnen voor een knipbeurt, een schoonheidsbehandeling of een etentje.

Steun de Elster ondernemers en bestel jouw producten, diensten, cadeaubonnen en dergelijke bij onze lokale helden!

“Wij hopen dat de lokale ondernemers deze crisis te boven komen en dat we straks kunnen blijven genieten van het aantrekkelijke centrum van ELst, dat juist tot stand is gekomen door ónze lokale helden! Help ze deze moeilijke periode door!” Kijk op de website van het CME hoe je dit kunt doen. Daarop vind je alle ondernemers en de mogelijkheden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen