Extra aandacht voor een aantal Heterense gezinnen

Heteren Sociaal helpt ook gezinnen
Foto: Tuna Ölger via Pixabay

HETEREN- Op initiatief van Heteren Sociaal is in december een oproep gedaan voor een geldinzamelingactie om in 2021 een aantal gezinnen uit Heteren wat extra’s te bieden.

Dit resulteerde in een mooi bedrag. Heteren Sociaal heeft zo’n € 1000,- opgehaald, dankzij een aantal betrokken Heteren Sociaal volgers en organisaties.

Een leuke dag bezorgen

Gezinnen die, al dan niet tijdelijk, rond de grens van bestaanszekerheid moeten leven wilde Heteren Sociaal hiermee een mooie (mid)dag bezorgen. Het is afwachten wanneer dit gerealiseerd kan worden, maar het begint met een goed en haalbaar idee en goede voorbereiding.

Yvonne Sinkeldam zal haar schouders er onderzetten, mede namens het PIDO. Margreet van Heteren Sociaal zal haar aanvullen. Daarnaast zijn nog een paar vrijwilligers nodig die mee willen helpen.

Meer informatie

Er is nog wel wat hulp nodig om dit initiatief te realiseren. Voel jij je betrokken bij dit project en wil je meedenken of meehelpen met de voorbereidingen? Ken of ben jij een gezin die deze ondersteuning waardeert? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Lees ook: Geldinzamelingsactie in Heteren voor inwoners met weinig financiële middelen

♦♦♦

Bron: Heteren Sociaal

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen