Soep Service levert nu ook in Zetten en Hemmen

De Herberg - Soep op de stoep
De Herberg - Soep op de stoep
Foto: De Herberg

ZETTEN/HEMMEN- De Herberg deelt iedere tweede dinsdag van de maand soep uit. Dit kan nu ook in Zetten en Hemmen. Vrijwilligers bezorgen de soep tussen 13.00 uur en 15.00 uur in een yoghurt emmertje.

Sinds december is de Soep Service verder uitgebreid naar Zetten en Hemmen. Mensen kunnen zich opgeven voor deze gratis service.

Soep en een praatje

In deze tijd leven we geïsoleerder dan we zouden willen. De bezorging van de soep en een praatje erbij wordt erg op prijs gesteld! De soep service is ontstaan uit De Herberg; een maaltijd project waarbij maandelijks een gezamenlijke ontmoeting en een drie gangen diner plaats vond. Helaas is dat op dit moment niet mogelijk. Gelukkig kan er wel soep worden uitgedeeld.

Elke maand gaan vrijwilligers van De Herberg bij ongeveer dertig mensen langs. Zou u of jij het ook leuk vinden als ze langskomen? Dat kan! Het is helemaal gratis. Geef je op via mail: [email protected] via WhatsApp/sms 06-48273769 of bel Karin 0488-750827.

De Herberg

De Herberg bestaat sinds januari 2016. Ze zijn een samenwerkingsproject van de vijf kerken van Zetten en Hemmen. Sinds de oprichting komen er mensen met of zonder kerkelijke achtergrond. Iedereen is welkom! Er zijn een heel aantal mensen die vanaf het begin al betrokken zijn als vrijwilliger en/of gast. Maar er zijn ook vaak nieuwe mensen die De Herberg ontdekken.

Nu we al vanaf april 2020 niet meer bij elkaar kunnen komen vanwege corona zijn we blij dat we toch iets kunnen doen. Het is mooi dat er door De Herberg onderlinge contacten ontstaan zijn die in deze toch wel sombere tijd voor een lichtpuntje zorgen.

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen