Explorers Scouting Elst op pad voor Jantje Beton en eigen clubkas

Foto: Scouting Elst

ELST- Vandaag kunnen ze bij jou langs de deur komen, de Explorers van Scouting Elst. Zij collecteren voor Jantje Beton. Online collecteren ze tot eind maart.

Help de Explorers de clubkas te spekken. Zij collecteren voor Jantje Beton, want alle kinderen moeten veilig kunnen spelen! Van de opbrengst zal 50% ten goede komen aan hun speltak. Help je de Explorers mee?

Scouting

Scouting Elst vindt het belangrijk dat kinderen kunnen spelen! Daarnaast hebben zij dit jaar geen werkacties hebben kunnen doen om geld in te zamelen voor hun opkomsten en kampen. Je zou ze enorm helpen met een donatie, waarvan de helft ten goede komt van de club, zodat zij een tof zomerkamp kunnen beleven! Doneer via deze link van Jantje Beton.

Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Drie op de tien kinderen spelen niet of slechts een keer per week buiten. Tijdens de collecte wordt geld opgehaald waarvan de helft naar de clubkas gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. Met speciale aandacht voor kinderen in kwetsbare speelposities. Zoals kinderen met een handicap bijvoorbeeld. Zij willen ook met vriendjes in een speeltuin ravotten.

♦♦♦

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen