Feestelijke opening van nieuw cultureel seizoen Theater de KiK met OverbetuweDoet

Theater De KiK wil een feestelijke opening
Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – Voor een avondje toneel, cabaret, muziektheater, dans of jeugdtheater is Theater De KiK hét adres in Overbetuwe. Help dit theater met de feestelijke opening door jouw OverbetuweDoet waardecheque te doneren.

Omdat theaters, muzikanten, zangers, bandjes, dansers en toneelspelers al een jaar bijna niks hebben kunnen doen door corona, wil Theater De KiK de opening van het nieuwe culturele seizoen feestelijk vieren.

Feestelijke buitentheater

De feestelijke opening willen ze doen op het plein bij Theater De KiK samen met iedereen die weer zin heeft om te genieten van al het moois dat de culturele sector te bieden heeft. Er komt een buitenpodium waar optredens gaan plaatsvinden. Kinderen worden omgetoverd naar de mooiste sprookjesfiguren. Iedereen kan genieten van straattheater. Uiteraard wordt er ook voor een drankje en een hapje gezorgd. De opening zal zijn op zondag 12 september 2021.

Tussen 9 en 20 april vallen de waardecheques op de deurmat. Activeer jouw cheque via deze link. Doneer via de website van Overbetuwe Doet (zoek op KiK) of doe ‘m in de nieuwe brievenbus van Theater De KiK (Dorpsstraat 39 Elst). Je kunt de cheque ook sturen via whatsapp naar 06-11031923.

Lees ook: Programma 2021 Theater De KiK is bekend

♦♦♦

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden