Koningsdag thuismarkt in Heteren en Elst

Waar vind je een Koningsdag thuismarkt?
Waar vind je een Koningsdag thuismarkt?
Foto: Mabel Amber via Pixabay

Heteren/ Elst – Waar kan je vandaag Koningsdag vieren behalve thuis? Op diverse plekken in Overbetuwe kan je langs huizen waar kinderen een thuismarkt hebben gecreëerd. Zoals in Heteren en Elst.

Ook op deze prachtige en zonnige Koningsdag gelden nog steeds de coronamaatregelen, dus als je op pad gaat hou daar dan rekening mee. Laat ook eens een keer de auto staan en ga gezellig op de fiets op te voet.

Hieronder staan de aangekondigde evenementen van deze Koningsdag. Een aantal evenementen zijn helaas afgelast zoals in Driel bij zalencentrum de Oldenburg. Maar we hopen met zijn allen volgend jaar Koningsdag als van ouds in volle glorie te vieren!

Heteren Koningsdag Thuismarkt

Vorig jaar hadden veel kids op eigen initiatief voor hun huis gezeten met een kleedje in de hoop toch iets te verkopen. Wat sneu was dat sommige kids ‘s ochtends al zaten en dat mensen ‘s middags rond gingen lopen. Om dit te voorkomen is er dit jaar een vaste tijd afgesproken.. Zo weet iedereen wanneer ze klaar mogen zitten of rond kunnen lopen. De Koningsdag thuismarkt in Heteren is vandaag van 13.00 tot 15.00 uur.

Elst Thuismarkt Kleedje voor de deur

Er zijn 77 adressen waar je vandaag een kleedje in de tuin of voor de deur kunt vinden. Op de Facebookpagina Koningsdag 2021 – Kleedje voor de deur – Elst is een kaart gedeeld waar je de adressen kunt vinden waar vandaag de kinderen klaar zitten met hun kleedje. Buurten die meedoen zijn: Muziekbuurt, De Kist, Huyenkamp, Westeraam. Kijk op de kaart voor de adressen.
koningsdag

♦♦♦

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen