Buurtbussen 556 en 237 rijden niet op Hemelvaartsdag

Buurtbus 556
Buurtbus 556
Foto: Buurtbus 556

De buurtbussen 556 en 237hebben op Hemelvaartsdag 13 mei geen dienst. Tijdens de overige werkdagen van de week van Hemelvaart rijden de buurtbussen de normale dienstregeling.

De vrijwilligers van de buurtbussen mogen alweer geruime tijd via Driel naar Elst rijden. Zij zijn erg blij dat de reizigers nog gebruik willen maken van de diensten.

Buurtbus 556 (Heteren, Driel en Elst)

Buurtbus 556 rijdt weer vanaf 29 maart 2021. De bus is volgens de coronarichtlijnen voorzien van een kuchscherm, speciale extra ventilatie en een extra filter. Voor meer informatie en de dienstregeling kun je terecht bij vervoerder Breng.

Buurtbus 237 (Zetten, Randwijk, Heteren)

Buurtbus 237 rijdt ook weer. De bus is volgens de coronarichtlijnen voorzien van een kuchscherm, speciale extra ventilatie en een extra filter. Voor meer informatie en de dienstregeling kunt u terecht bij vervoerder Arriva.

♦♦♦

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen