Open terras en maaltijden bij Dorpshuis De Oude School

Anton verwelkomt iedereen bij het dorpshuis
Anton verwelkomt iedereen bij het dorpshuis
Foto: Overbetuwe Nieuws

Hemmen – Vanaf vandaag organiseert het Dorpshuis weer ontmoetingsavonden met een menu. Vanaf vrijdag 14 mei kan je weer een afhaalmenu bestellen. Bij mooi weer kan je zelfs op het terras van je maaltijd gebruik maken. Komend weekend 8 en 9 mei is het terras ook geopend. Je kunt een lunch bestellen of een drankje met borrelhapjes. Voor 9 mei is er een speciaal Moederdag arrangement om samen te vieren met het hele gezin. Wacht niet te lang voor dat laatste en geef het gauw door!

Anton Korthouwer beheert al sinds 1999 het dorpshuis De Oude School. Veel mensen maken gebruik van de gastvrijheid van Anton en weten de weg naar de sfeervolle locatie  van het dorpshuis te vinden.

Het terras is weer geopend

Tijdens de coronamaatregelen moest het dorpshuis gesloten worden. Geen vergaderingen, geen feesten, geen trouwerijen of koffietafels waren afgelopen periode mogelijk. Toch lukte het Anton en het bestuur het hoofd boven water te houden. Nu het terras van De Oude School weer open is mogen we weer langskomen.

“We laten nog weten wanneer het Dorpshuis voor andere activiteiten open gesteld gaat worden,” laat Paul de Weerd, voorzitter van het bestuur weten.

Het is een sfeervolle locatie voor al jouw feesten, vergaderingen en oefenavonden. Diverse scholen, gemeenten ondernemers en verenigingen hebben hun cursussen en vergaderingen gehouden in de twee oude klaslokalen. Op vrijdagmiddag is er ontmoeting met het Odensehuis.

Coronaproof

Maak eens een wandeling door het mooie landgoed Hemmen, een oase van rust in het open Betuwse landschap en neem plaats op het afgelegen terras. Rondom Hemmen zijn tal van fiets- en wandelroutes te vinden. Passanten en andere geïnteresseerden kunnen even uitrusten en coronaproof iets lekkers te drinken of eten nemen.

Je bent welkom bij het dorpshuis De Oude School op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 18.00 uur. Op vrijdagavond is de keuken weer open voor het afhalen van bestelde maaltijden.

Heb vragen over de mogelijkheden of wil je een reservering maken, bel dan 0488-451862 of 06-28113597 of mail naar [email protected]. Klik op onderstaande afbeelding om naar de website te gaan.

dorpshuis

♦♦♦

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen