Vaderdaglunch met live muziek op terras van De Haar

Een heerlijke omelet als lunch bij De Haar
Foto: Daniel Albany via Pixabay

Randwijk – Zondag 20 juni is het vaderdag. Op het terras van De Haar, aan de Bredeweg, ben je na reservering van harte welkom om met het hele gezin te komen genieten van een gezellige Vaderdaglunch. Je mag ook aanschuiven voor gratis koffie. Voor de lunch wordt een kleine bijdrage gevraagd. Gewoon weer gezellig bij elkaar komen. Geef je wel even op voor de lunch.

Het is voor het eerst dat ze alle bijzondere vaders uit Randwijk en omgeving (met hun bijzondere partner en bijzondere kinderen) zo in het zonnetje kunnen zetten bij De Haar. Trouwens, wie gewoon gezellig wil komen lunchen zonder een vader, of aan wil schuiven voor een kop koffie, is ook welkom!

Voor het eerst in de geschiedenis van De Haar is er tijdens de lunch live muziek, vanuit de grote zaal. Suze en Mike treden op met vriendelijke Engelstalige covers en eigen nummers. Meer over Suze lees je  op Live Muziek Vaderdag

Reserveren voor de lunch

Tijdens het reserveren geef je al op welk vaderdagmenu je kiest: het twaalfuurtje met soep, de boerenomelet of het kindermenu. Je kiest ook al welk Randwijks themabroodje je er bij wilt eten:  de Frisse Friso, de B.B. – de BredewegBol, of een Broodje Emma(straat). De lunch voor volwassenen kost 8,50 euro. Voor een kinderlunch betaal je 5,- euro.
Bij binnenkomst krijg je door een gastvrouw of gastheer een drankje aangeboden. Daarna is het drinken voor eigen rekening.

Wie gereserveerd heeft is welkom op zondag 20 juni vanaf 12.00 uur. Zolang er voldoende ruimte is op het terras is het ook mogelijk om gewoon even gezellig een kopje koffie te komen drinken, zonder lunch. Reserveren kan tot donderdag 17 juni, 13.00 uur, in verband met de bestelling bij de bakkerij. Meer informatie op de Randwijker Bel of app voor reserveren Ilonka Varga, 06-30636295.

MFA De Haar

Het is de eerste openbare activiteit die georganiseerd wordt door de activiteitencommissie MFA De Haar in Randwijk, om dorpsgenoten weer bij elkaar te brengen in een ontspannen setting. Er is geen commercieel doel bij deze activiteit: de prijs is nauwelijks dekkend voor de kosten van de lunch zelf en de lunch wordt voorbereid en geserveerd door vrijwilligers. De live muziek wordt geregeld door een dorpsgenoot en ze zijn er heel blij mee dat dat als extra trekker kan worden ingezet.

MFA De Haar is het nieuwe dorpscentrum van Randwijk, waarin activiteiten worden georganiseerd voor het hele dorp: er wordt door de ouderen koersbal gedaan, Bigband Overbetuwe oefent er, de voetballers van EMM drinken er een biertje na de training en hebben hun kleedkamers onderin het gebouw, schietvereniging De Treffers heeft er een schietbaan. Dat zijn de activiteiten die in Randwijk plaatsvinden, vaak met gemeentesubsidie mogelijk gemaakt. Er staat nog yoga op stapel, een schrijfcursus, glas-in-lood-maken, verschillende bewegingsactiviteiten voor ouderen, het gezellige ‘eten wat de pot schaft’, darten en nog veel meer. Kortom: er komen genoeg leuke activiteiten!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden