Algemene Hulpdienst Elst helpt bij personenvervoer

Hulpdienst Elst verzorgt personenvervoer
Hulpdienst Elst verzorgt personenvervoer
Foto: Pixabay

Elst – Vanwege corona is het personenvervoer lange tijd niet mogelijk geweest. Sinds enkele weken rijden vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst Elst weer naar arts, ziekenhuis, therapie, familiebezoek, boodschappen of een andere bestemmingen.

Woon je in Elst dan brengen vrijwilligers met hun personenauto je graag naar een gewenst adres. Voorwaarde van dit personenvervoer is wel dat je zelf niet in de gelegenheid bent vervoer van of naar Elst te regelen.

Naar diverse bestemmingen

Bestemmingen kunnen bijvoorbeeld zijn: elders in Elst, Arnhem, Nijmegen, dorpen in de Overbetuwe of erbuiten. Het meenemen van een rollator of ander hulpmiddel is mogelijk. In overleg kan ook een (inklapbare) rolstoel worden meegenomen. In verband met de landelijke corona-regels is het gebruik van een mondkapje verplicht en er moet geen sprake zijn van corona gerelateerde klachten.

Voor het vervoer wordt een bijdrage in de autokosten gevraagd. Hiervoor bestaan vaste tarieven. Hulp komt altijd tot stand via contact met de coördinator van de Algemene Hulpdienst Elst. Die weet welke vrijwilliger in een bepaalde situatie het beste kan helpen en beschikbaar is.

Diensten 

De coördinator is op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur telefonisch bereikbaar onder nummer 0481 374926 of via e-mailadres [email protected] De Algemene Hulpdienst verleent meer diensten waaronder Tafeltje Dekje. Meer informatie is te vinden op Algemene Hulpdienst Elst.

Lees ook: Algemene Hulpdienst Elst herstart personenvervoer

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen