Bouw 20 nieuwe woningen Op Zuid in Zetten van start

Foto: Klokgroep

Zetten – Donderdag 1 juli vond de officiële start bouw plaats voor 20 nieuwe koopwoningen in nieuwbouwproject Op Zuid in Zetten. In totaal worden met dit project 77 woningen gerealiseerd in diverse prijsklassen, zowel in het koop- als huursegment.

De combinatie KondorWessels Projecten en KlokGroep heeft in samenwerking met de gemeente Overbetuwe het plan uitgewerkt.
Informele handeling

Laatste deelplan

De start bouw van de 20 woningen – waarvan 6 rijwoningen en 14 twee-onder-een-kapwoningen – vond plaats middels een informele handeling op de bouwplaats door wethouder Hol van gemeente Overbetuwe. Dit is het laatste deelplan binnen Zetten op Zuid Noord dat gerealiseerd gaat worden. De toekomstige bewoners, die vanwege de huidige coronamaatregelen in twee opeenvolgende tijdslots waren uitgenodigd, konden op de bouwplaats de locatie bekijken waar hun woning wordt gebouwd. Bij de ijskar op de bouwplaats konden zij terecht voor een ijsje, waarbij wethouder Hol het eerste ijsje uitdeelde aan één van de nieuwe bewoners.

Kavels uitgegraven

De kavels van de 20 woningen zijn uitgegraven en de piketpaaltjes zitten in de grond, zodat de toekomstige bewoners goed konden zien op welke plek hun nieuwe woning zal worden gebouwd. Naar verwachting worden de eerste woningen vanaf mei 2022 opgeleverd.

Pieter de Kort (projectontwikkelaar bij KlokGroep Wonen BV): “In samenwerking met de gemeente, de aannemers en andere partners, hebben we het voor elkaar gekregen om in korte tijd deze nieuwe wijk op te bouwen. We hebben hiervoor ook veelvuldig afgestemd met de omwonenden en hopen dan ook dat heel Zetten blij is met haar nieuwe omgeving. Wij zijn in elk geval trots op het resultaat!”

Eric Pijffers (projectontwikkelaar bij KondorWessels Projecten): “Met deze 20 woningen werken we toe naar een afronding van deze mooie wijk. Dit geeft energie om de volgende fase op te pakken en van het zuidelijk deel ook een fijne woonomgeving te maken.”

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen