Terugroepactie Zeeman joggingbroek voor jongens

Foto: Zeeman

Textielwinkelketen Zeeman is een terugroepactie gestart voor een joggingbroek voor jongens. Het koord in de joggingsbroek kan te lang zijn, waardoor er risico is op beknelling.

De terugroepactie geldt voor de joggingsbroek met artikelnummer C58280 / A75339 die is verkocht van februari 2021 tot en met begin juli 2021.

Niet meer dragen

Als je deze joggingsbroek hebt dan dringt Zeeman er op aan de joggingbroek niet meer te (laten) dragen totdat je de koordjes hebt afgeknipt. Je kunt de joggingbroek ook terugbrengen naar een filiaal van Zeeman. Het aankoopbedrag krijg je dan terug.

Wil je meer weten over deze terugroepactie van de joggingsbroek voor jongens door Zeeman? Neem dan contact op met Zeeman via [email protected]. Zeeman riep eerder al andere kledingstukken voor kinderen terug vanwege te lange koordjes. Die waarschuwing lees je hier terug.

Bron: Zeeman, 9 juli 2021

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen