Informatie- en kennismakingsavond over Huiskamer van Heteren

Foto: Piqsels

Heteren – De Huiskamer van Heteren is zich volop aan het ontwikkelen. Dat deze ontwikkeling, in samenwerking en afstemming met de Bibliotheek, veel inzet en organisatie vraagt zal niemand verbazen.

Het moment om er meer over te gaan vertellen en te delen is, volgens ons, nu wel aangebroken. In een eerder stadium hebben een aantal inwoners aangegeven wel een betrokkene te willen zijn in/bij de Huiskamer van Heteren.

In de bibliotheek

Stichting Open voor Jou wil jou dan ook van harte uitnodigen aanwezig te zijn bij een kennismakings-/informatie avond op maandag 12 juli om 19.30 uur in de huidige bibliotheek in Heteren.  Zij willen jou vertellen wat er allemaal gaande is. Ze laten zien hoe mooi de Huiskamer gaat worden en geven een beeld van de diverse activiteiten die er gaan ontstaan. Bovendien willen ze laten zien hoe inwoners van Heteren een bijdrage kunnen gaan leveren om dat allemaal mogelijk te maken. Niet alles is al rond en is bedacht. Een blijvend gesprek en blijvende inzet is nodig om in september 2022 helemaal klaar te zijn voor “de start”.

Geef even door of je erbij aanwezig kan/wil zijn. Mocht er iemand in jouw omgeving zijn die hier ook bij wil zijn, ook welkom maar meldt het wel aan!

Meer informatie

De groep vrijwilligers/betrokkenen om de Huiskamer met al zijn ambities mogelijk te maken zal naar verwachting 30 tot 40 mensen groot moeten zijn. Er zijn dus nog genoeg mogelijkheden om een bijdrage te leveren/mee te doen. Stuur een berichtje naar [email protected] als je aanwezig wilt zijn bij de informatieavond of laat weten dat je nieuwsgiering en/of geïnteresseerd bent.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen