Werkzaamheden betonnen vloer Rijksweg-Noord kunnen voor overlast zorgen

Er komt opnieuw een betonnen vloer
Er komt opnieuw een betonnen vloer
Foto: 200 Degrees via Pixabay

Elst – Op donderdag 15 juli gaat Elst Noord Spoorkruisingen wederom een deel van de betonnen vloer van de onderdoorgang storten. De eerste betonwagens komen rond 7.00 uur aan bij het werkterrein, op de Rijksweg-Noord aan de Arnhem-zijde. Dit zorgt voor extra transporten tussen 7.00 en 17.00 uur.

Nadat het beton gestort is wordt de vloer afgewerkt, zodat deze mooi glad wordt. Dit noemen ze ook wel het ‘vlinderen’ van de vloer. Dit zijn werkzaamheden die aaneengesloten uitgevoerd moeten worden. Dit betekent dat vanaf ‘s ochtends 07.00 uur tot en met de volgende ochtend werkzaamheden worden uitgevoerd en je hiervan hinder kunt ondervinden.

Hinder beperken

Medewerkers van Elst Noord Spoorkruisingen doen hun best de hinder zoveel mogelijk te beperken. Maar voornamelijk wat betreft het ‘vlinderen’ zijn veel verschillende factoren van invloed op de duur van deze werkzaamheden en is een eindtijd vooraf moeilijk te bepalen. De verwachting is dat het vlinderen in de avond gaat plaatsvinden. Mocht het drogen tegenvallen, dan kan dit ook in de nacht plaatsvinden.

Het vlinderen kan een brommend geluid met zich mee brengen en daarnaast zal de verlichting aanblijven gedurende de werkzaamheden. Elst Noord Spoorkruisingen raadt de direct aanwonenden aan de ramen te sluiten in de nacht van 15 op 16 juli.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen