Zomerexpeditie voor nieuwe Nederlanders in Overbetuwe

Ga mee op Zomerexpeditie
Ga mee op Zomerexpeditie
Foto: Gundula Vogel via Pixabay

Elst – Ben je nieuwe Nederlander, woon je in gemeente Overbetuwe en ben je op zoek naar manieren om je Nederlands te verbeteren? Wil je nieuwe mensen leren kennen of werkervaring opdoen in Nederland? Dan is vrijwilligerswerk iets voor jou! Ga samen met Forte mee op Zomerexpeditie om te ontdekken wat voor vrijwilligerswerk bij jou past.

In augustus gaat Forte Welzijn op Zomerexpeditie, op ontdekkingsreis in vrijwilligersland. Er worden verschillende organisaties bezocht waar (ook) vrijwilligers werken. Op deze manier kun je kennismaken met allerlei soorten vrijwilligerswerk en ontdekken wat bij jou past.

Ontdekkingsreis

Elke maandagmorgen in augustus ga je samen met andere vrijwilligers naar Forte bij Sociaal en Cultureel centrum De Wieken in Elst. Daarnaast gaan jullie elke week op bezoek bij een vrijwilligersorganisatie; als het kan op maandagmorgen maar soms ook op een andere dag.

Ga je mee op ontdekkingsreis? Neem dan contact op met Hermien Auf der Haar, participatiecoach bij Forte, op telefoonnummer 06-82 63 42 12 of stuur een mail naar [email protected]. Hermien is bereikbaar op de maandag.

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen