Wedstrijd: Maak een levensechte Roosje van Heteren

Maak een levensechte Roosje
Foto: Roosje van Heteren

Heteren – Roosje van Heteren is aan het begin van de coronaperiode opgezet om mensen met elkaar te verbinden. Posters met humoristische en soms kritische teksten werden in Heteren opgehangen. Daarna volgde de wedstrijd om 75 tuinbeelden van Roosje baar eigen inzicht te versieren en zo ontstond een ontdekkingstocht voor wandelaars.

Opnieuw is Roosje gegroeid en gaat ze verder in de vorm van een levensechte pop die je zelf mag vormgeven. In de week van 23 tot en met 28 augustus mag je jouw creatie inleveren bij Liefkenshoek.

Wedstrijd

Maak een levensechte Roosje van Heteren en gebruik daarbij jouw fantasie. Je mag jouw eigen versie verzinnen dus de mogelijkheden zijn eindeloos! Alle materialen mogen worden gebruikt; textiel, papier, hout, karton, klei en ook restmaterialen. Roosje mag niet groter zijn dan 60 cm. Zet haar op een stok zodat ze in de tuin kan worden neergezet.

Lever jouw creatie buiten voor de ingang van Liefkenshoek van maandag 23 augustus tot en met vrijdag 28 augustus. De inzendingen zullen buiten in de voor- en achtertuin worden tentoongesteld. De prijsuitreiking is zaterdag 11 september om 16.00 uur buiten voor de ingang van Liefkenshoek.

Lees ook: 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden