SGO organiseert de 7e fotopuzzeltocht in Valburg

De fotopuzzeltocht is in Valburg
De fotopuzzeltocht is in Valburg
Foto: Overbetuwe Nieuws

Valburg – SGO Overbetuwe organiseert dit jaar weer een fotopuzzeltocht. Iedereen die structureel gebruik maakt van scootmobiel, (electrische) rolstoel, handbike of aangepaste fiets is welkom, net als hun partner of begeleider.

Vorig jaar ging detocht vanwege corona niet door, maar dit jaar is een prachtige fotopuzzeltocht in elkaar gezet. Ieder jaar is een andere kern in Overbetuwe gekozen voor de fotopuzzeltocht. Dit jaar is het Valburg, het land van Knilles, één van de zand morsende reuzen. De omgeving van Valburg is landelijk en daarom interessant voor een leuke en gezellige dag.

’t Knooppunt

Het vertrek- en eindpunt is op zondag 29 augustus vanaf 11.30 uur bij het fonkelnieuwe dorpshuis van Valburg ’t Knooppunt. De lengte van de route is 2 keer 5 km. Voor de start is er een bakje heerlijke koffie of thee met gebak. Daarna is de start van de tocht. Tussendoor is er een pannenkoeken lunch incl. een beetje nadenken over oud Hollandse spreekwoorden en gezegden. Aan het eind van de middag is er de gebruikelijke uitslag en prijsuitreiking.

De koffie, thee, gebak en pannenkoeken worden gratis aangeboden door het bestuur van de SGO. Geef je nu op per mail via [email protected] of bel Andreas 06 5384 5306.

fotopuzzeltocht

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen