Geef jouw favoriete vrijwilliger op voor Het Toonbeeld 2021

Wie is jouw favoriete vrijwilliger van 2021?
Foto: gemeente Overbetuwe

Het Toonbeeld. Een waardering in de vorm van een prijs die de burgemeester van gemeente Overbetuwe jaarlijks uitreikt aan vrijwilligers. Het is mooi om te zien dat ook tijdens deze coronacrisis zoveel vrijwilligers actief blijven en er nieuwe initiatieven ontstaan.

Ken jij iemand uit jouw omgeving of misschien van een vereniging die volgens jou een onderscheiding verdient voor zijn of haar vrijwillige inzet in 2021? Draag dan nu deze fantastische en favoriete vrijwilliger voor!

Draag jouw favoriete vrijwilliger voor

Dit kan tot en met 31 oktober 2021 op Helpen in Overbetuwe Toonbeeld. Het Toonbeeld wordt in januari 2022 uitgereikt door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos tijdens de Nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Overbetuwe.. Wil je meer weten of heb je vragen over Het Toonbeeld of vrijwilligerswerk? Stuur een e-mailtje naar [email protected]

Lees ook: Het Toonbeeld; Welke vrijwilliger staat dit jaar in het zonnetje?

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden