Werkzaamheden Rijksweg-Noord Griegstraat en afsluiting Rijksweg-Noord

Voortgang bij spoorkruisingen in Elst Noord
Voortgang bij spoorkruisingen in Elst Noord
Foto: Elst Noord Spoorkruisingen

Elst- Van dinsdag 21 september tot en met zaterdag 25 september voert Elst Noord Spoorkruisingen werkzaamheden uit op het kruispunt Griegstraat – Dauw – Rijksweg-Noord en op de Rijksweg-Noord tussen de Griegstraat en de onderdoorgang. Op 22 en 23 september brengen ze het asfalt aan dat uit drie lagen bestaat.

Tijdens de werkzaamheden zijn de huisnummers 59 tot en met 69 beperkt bereikbaar met de auto. Deze bewoners zijn hierover persoonlijk en per brief geïnformeerd.

Op zondag 26 september is het kruispunt Griegstraat – Dauw – Rijksweg-Noord weer bereikbaar voor al het verkeer. Op maandag 27 september gaan ze op de Rijksweg-Noord tussen de Griegstraat en de onderdoorgang verder met de inritten, voetpaden en het fietspad.

Afsluiting Rijksweg-Noord tussen Griegstraat en Mozartstraat

Op de Rijksweg-Noord tussen het kruispunt Griegstraat – Dauw en de Mozartstraat wordt het asfalt vernieuwd met uitzondering van de fietspaden. Op 13 september is de bovenste laag van het asfalt verwijderd. In week van 20 tot en met 25 september worden de werkzaamheden hervat.

Woensdag 22 september herstellen ze, waar het noodzakelijk is het asfalt van de onderlagen. Donderdag 23 september brengen ze de nieuwe deklaag aan. Op vrijdag 24 september brengen ze de belijning aan en op zaterdag 25 september voeren ze nog wat resterende werkzaamheden uit. De werkzaamheden worden uitgevoerd van 7.00 tot 17.00 uur. Omwonenden kunnen geluids- en trillinghinder ondervinden.

Bereikbaarheid huisnummers 10 tot en met 44

De Rijksweg-Noord is afgesloten voor doorgaand verkeer. Op 22, 24 en 25 september zijn alle woningen aan de Rijksweg-Noord tussen de Dorpstraat en de Griegstraat gewoon bereikbaar voor aanwonenden en bezoek. Ze zetten verkeersregelaars in die de bewoners en het bezoek langs de werkzaamheden begeleiden.

Op 23 september tussen 7.00 en 17.00 uur zijn alle woningen langs Rijksweg-Noord tussen de Mozartstraat en de Griegstraat alleen te voet en met de fiets bereikbaar. Het advies de aanwonenden is om deze dag de auto elders te parkeren, geen pakketjes te laten bezorgen en zo min mogelijk bezoek te ontvangen. Vanaf 17.00 uur zijn alle woningen weer bereikbaar.

Bachstraat

Een gedeelte van de Bachstraat is een eenrichtingsweg. Tijdens de werkzaamheden heven wij dit tijdelijk op en is de weg volledig een tweerichtingsweg.

Bron: Elst Noord Spoorkruisingen

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen