Terugroepactie Riese & Müller Packster 70 bakfietsen

Foto: Riese & Müller

Fabrikant Riese & Müller is een terugroepactie gestart van de Packster 70 bakfietsen. Door een probleem met de kabelbesturing kan de veiligheid niet worden gewaarborgd.

De terugroepactie geldt voor alle Packster 70 bakfietsen die zijn verkocht tot en met 6 oktober 2021.

Kabelbesturing

Een probleem met de kabelbesturing kan de rijeigenschappen van deze bakfiets ernstig beïnvloeden. De bakfiets is daardoor niet veilig in gebruik. Riese & Müller roepen eigenaren van de bakfietsen dan ook op om deze NIET meer te gebruiken.

De fabrikant biedt kopers een oplossing aan voor het probleem. Ben je als koper bekend bij Riese & Müller, dan ontvang je van de fabrikant meer informatie. Ben je niet als koper geregistreerd bij Riese & Müller, dan kun je dat alsnog doen via de website r-m.de/my-bike.

Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] met het framenummer, je adres en telefoonnummer. Ook als je niet zeker weet of je geregistreerd bent, of dat de juiste contactgegevens bekend zijn bij Riese & Müller raden ze je aan deze gegevens per e-mail door te geven.

Riese & Müller wijst er op dat de modellen Packster 60 en Packster 80 niet onder deze terugroepactie vallen.

Riese

Bron: Riese & Müller, Tweewieler.nl, 11 oktober 2021

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen