Betuwe Open Podium houdt 7e editie Rock Middag

Foto: Jose Araica via Pixabay

Herveld – De nieuwe datum van de 7e Open Podium Rock Middag is bekend. Op zondag 28 november van 13.00 tot 19.00 uur organiseert Betuwe Open Podium de muzikale middag in het nieuwe zalencentrum De Hoendrik.

Kom optreden, meejammen of luisteren naar deze Rock Middag! Let’s make some music! Deelname en entree is gratis. Corona Check mogelijk bij de deur. Aanmelden via [email protected].

BOP

Betuwe Open Podium (BOP) is een non-profit vrijwilligersinitiatief en organiseert geregeld een gezellige muzikale middag, bedoeld om muzikanten te laten spelen voor publiek. Zij zorgen tijdens de Open Rock Middagen voor een volledige geluid- en drumset, basversterker, gitaarversterker, toetsen etc, dus plug in en speel mee! Je mag uiteraard je eigen instrumenten meenemen, m.u.v. de drums i.v.m. het ombouwen. De drumset wordt vrijwillig aangeboden door de eigenaar en zelfs de bekkens mag je gebruiken. Het is natuurlijk wel logisch dat BOP er vanuit gaan dat hier netjes mee wordt omgegaan.

Lees ook: Rockmuziek op druilerige zondagmiddag in Andelst

Rock
Open Rockmiddag op 28 november

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden