Doe mee met de nieuwe invulling en ontwikkeling van Schweitzerpark Zetten

Het Schweitzerpark kan wel een update gebruiken
Het Schweitzerpark kan wel een update gebruiken
Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten – In de rondes OverbetuweDoet 2021 t/m 2025 wil de stuurgroep Dorpshart Zetten groots inzetten voor projecten in het Schweitzerpark. De bouw van de nieuwe Wanmolen gaat in 2024 van start. Met uitzondering van de monumentale bomen gaat het Schweitzerpark op de schop. De gemeente heeft Dorpshart Zetten gevraagd na te denken over de invulling en ontwikkeling van het park.

Een visie van een groter park waaraan meer mensen plezier beleven, dat is wat het Dorpshart voor ogen heeft. Er zijn al meerdere ideeën, zoals “bedriegertjes”- waterelement, mooi straatmeubilair, sfeervolle straatverlichting, fitnessapparatuur voor volwassenen en een jeu de boules-baan. Heb je zelf een ander idee voor het nieuwe park? Dat wil Dorpshart Zetten weten! Stuur een mail met jouw visie naar [email protected]

Dus doneer jouw waardecheque

Een deel van de nieuwe inrichting wordt gefinancierd door de gemeente, maar voor bijzondere wensen is extra geld nodig. Doneer jouw OverbetuweDoet waardecheque komende jaren om de ontwikkeling van het park te ondersteunen en om te sparen voor meerdere ideeën of misschien wel jouw idee! Grote favoriet is de “bedriegertjes”- waterelement, zodat bij mooi weer de kinderen ermee kunnen spelen en vogels een bad kunnen nemen. Hoe meer gedoneerd wordt komende jaren, hoe mooier het park kan worden gerealiseerd. Dit laat dan ook de gemeente zien dat er draagvlak is voor een mooi ontwikkeld Schweitzerpark. Een park waarvan straks echt alle bewoners van en bezoekers aan Zetten kunnen genieten. Doneer jouw cheque hier.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Cookieinstellingen