Koninklijke Onderscheiding voor raadslid Jackie Versluis uit Elst

Jackie Versluis met haar onderscheiding
Foto: Gemeente Overbetuwe

Elst – Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos reikte dinsdag 7 december een Koninklijke Onderscheiding uit aan gemeenteraadslid mevrouw Jackie Versluis uit Elst. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens de laatste raadsvergadering van 2021.

Mevrouw Jackie Versluis (54) ontving de Koninklijke Onderscheiding voor 15 jaar inzet als  gemeenteraadslid. Sinds 2006 zat zij onafgebroken namens het CDA in de gemeenteraad van Overbetuwe.

Niet alleen raadslid

Naast raadslid was mevrouw Versluis lange tijd ook voorzitter van de voorrondes ter voorbereiding op de raadsvergaderingen. Ook is zij op dit moment voorzitter van het presidium die de agenda voor de raadsvergaderingen voorbereidt. Als vertegenwoordiger van het gemeentebestuur nam zij ook deel aan  herdenkingen in de gemeente Overbetuwe.

Jackie

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen