FRIGG siliconen spenen kunnen verstikkingsgevaar opleveren

Foto: productwaarschuwing

Fabrikant FRIGG is een terugroepactie gestart voor siliconen spenen. Door een productiefout is het mogelijk dat de speen los komt van het schildje. Dat kan leiden tot verstikkingsgevaar.

FRIGG heeft bij controles ontdekt dat een kleine spleet kan zitten aan de onderzijde van de speen. De speen kan daardoor loskomen van het schild.

Alléén de witte siliconenspeen

De terugroepactie geldt voor alle FRIGG siliconen spenen die zijn bij diverse winkels verkocht in ieder geval in de periode tussen 1/4/2021 en 14/12/2021. Deze terugroepactie geldt NIET voor de latex/natuurrubber spenen. JeU kunt de twee soorten herkennen aan de kleur. De siliconenspeen is wit, die van latex/natuurrubber is bruin. Deze bruine speen is dus wèl veilig.

Als je deze speen of spenen hebt, gebruik deze dan niet meer. Breng het artikel terug naar de winkel, of neem contact op met de webshop als je de spe(e)n(en) online heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijg je terug. Wil je meer informatie over deze terugroepactie, neem dan contact op met de fabrikant via het e-mail adres [email protected].

Bron: FRIGG, ilovespeelgoed, Prénatal, 17 december 2021

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen