Vrijwilligers Overbetuwe verrast met hartverwarmende attenties

Mevrouw Mentol, Akram en Marleen
Mevrouw Mentol, Akram en Marleen
Foto: Forte

Forte Welzijn gaf tijdens de Dag van de Vrijwilliger op 7 december vrijwilligers uit gemeente Overbetuwe een hartverwarmende attentie. Zij werden verrast met luxe chocolade afkomstig van Chocolaterie Puur Gelukkig uit Elst. Inwoners konden iemand opgeven die vrijwilligerswerk doet of naar hen omkijkt.

Er waren maar liefst 150 aanmeldingen! “Een aantal mensen vertelde dat ze door deze actie even stilstonden dat het eigenlijk niet zo vanzelfsprekend is dat iemand iets voor een ander doet.”, aldus Akram Ghorbani opbouwwerker Forte. Mevrouw Mentol die de chocolade had aangevraagd voor een aantal inwoners die altijd veel voor andere doen vertelde dat ze het een leuke actie vond.

HARTverwarmende Huiskamer van Elst

De vrijwilligers van De Huiskamer van Elst zijn blij verrast met een leuke attentie, verzorgd vanuit het bestuur van de Stichting Ontmoeten en Verbinden, waar de huiskamer onder valt. Vrijwilligers verdienen het om op de dag van de vrijwilliger ook speciale  aandacht te krijgen en ze te bedanken voor al hun inzet en betrokkenheid bij de huiskamer  en haar bezoekers. De tekst op het flesje met zoete (snoep) hartjes zegt dan ook genoeg:

“Wat jij doet is HARTverwarmend, dank je wel”.

Het bestuur is erg dankbaar voor zo’n geweldig team van enthousiaste en betrokken  vrijwilligers, inmiddels zijn het er 25, inclusief het bestuur. “Zij geven elke donderdagmorgen weer de bezoekers persoonlijke aandacht, maken een  praatje, verbinden en staan klaar met de koffiekan”, aldus Antjella den Held, algemeen bestuurslid van de stichting.

Wil je ook graag iets doen voor een ander? Kijk eens op Helpen in Overbetuwe of neem contact op met Forte via 085 040 60 66 en vraag naar de opbouwwerkers.  Of ben je nu nieuwsgierig geworden, kom gerust eens binnen wandelen op Kokkeland 17 in  Elst. Elke donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en de laatste zondag van de maand van 14.00 tot16.00 uur is er een Huiskamer van Elst. Voor meer kijk op de website of mail naar: [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen