Musical ‘Bring my love to Poland’ verzet naar april 2022

Bring My Love To Poland
Foto:

Herveld – De voorstellingen Bring My Love To Poland worden opnieuw verplaatst en gaan nu plaatsvinden van donderdag 21 april tot en met zondag 24 april 2022 in het Music Theater op Binnenstraat 23 te Herveld. En dus niet eind januari zoals eerder gemeld.

Vanwege het hoge aantal besmettingen en omdat het nog onzeker is wanneer de avondlockdown zal eindigen, heeft het bestuur van Stichting Music ervoor gekozen om de voorstellingen naar eind april te verplaatsen. Zij willen ons publiek een onvergetelijke avond bezorgen op een zo veilig mogelijke en verantwoorde manier.

Wat gebeurt er met de huidige toegangskaart(en):

Jouw kaartjes behouden hun waarde en je ontvangt voor het eind van dit jaar een vouchercode op jouw e-mailadres voor de totale waarde van jouw eerdere bestelling. Dit is een unieke code waarmee je op nieuwe kaartjes kunt kopen voor de voorstelling naar keuze. Jouw vouchercode blijft geldig tot en met 31 januari 2022. Vanaf 1 februari opent het Music Theater de webshop voor iedereen, zodat ook mensen die nog geen toegangskaart hadden alsnog de mogelijkheid krijgen deze te kopen.

Ben je verhinderd op alle voorstellingsdata? Neem dan contact op met het Music Theater voor 31 januari 2022. Er is ook de mogelijkheid het bedrag aan het theater te doneren. Bestel de nieuwe toegangskaart(en) zo snel mogelijk. Hierbij geldt namelijk wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Hoe eerder je bent hoe meer kans je hebt om de voorstelling naar keuze te reserveren.

Het Music Theater hoopt van harte jou te mogen begroeten bij één van hun voorstellingen!

Lees ook: Verzet: Bring My Love To Poland: Een muzikaal monument

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen